Jeg lægger vægt på at grafisk design og visuel kommunikation understøtter indhold, fremmer forståelse, giver overblik og lyst til at vide mere.Er uddannet arkitekt og har altid arbejdet med design og visuel kommunikation.


PROFIL

Jeg arbejder til dagligt som leaddesigner på VIA University College, men laver ind imellem freelance opgaver ved
siden af. Mine styrke er mit sikre grafiske øje og min evne til at organisere og realisere.  Jeg er:

  • god til at gøre det komplekse enkelt – uden det bliver simpelt
  • vedholdende og finder en løsning
  • organiseret og forberedt 

 

ERFARING

 

Freelancer
Jeg har arbejdet freelance for både faste og nye kunder i mange år. Opgaverne har varieret fra små grafiske opgaver, som postkort, foldere eller bannere, til udvikling af visuelle identiteter og projektstyring. 


2012 - 2016

Partner i Blickfang   (Netværksvirksomhed der arbejder med kommunikartionsdesign)
Helstøbte visuelle løsninger og grafisk design til virksomheder og organisationer. Foldere, logoer, flyers, præsentationer, websites, strategisk sparring, vedligeholdelse af websites, strategi og opdatering på sociale medier. 
Projektledelse, kundekontakt og salg


2012 -2013

Rådgiver i Erhverv Skanderborg

Jeg var rådgiver i Erhverv Skanderborgs Iværksættercafeer, hvor et panel af specialister stod til rådighed for potentielle - og nystartede - iværksættere. Jeg rådgav omkring markedsføring, web og visuel identitet.


2009 - 2014

Freelance ansat hos Unisans (Oplevelsesbaseret konsulentvirksomhed der arbejder med sansebevidsthed)
Jeg havde ansvar for virksomhedens online kommunikation- og strategier, design og implementering. Platformen består af et corperate site med 9 undersites samt sociale medier. Endvidere ansvar for opbygning, implementering og brugeroverdragelse af CRM og vagtplaneringsværktøjer. Mit arbejde i Unisans er både strategisk og praktisk.


2006 - 2011

Partner i MindX  (Grafisk design og visuel kommunikation - trykt og digitalt)
Udviklede websites, foldere, logoer, billedredigering, præsentationer og flyers til både private og offentlige kunder. Strategisk sparring med kunder omkring visuel kommunikation, revitalisering, webløsninger og grafiske tiltag. Projektledelse, kundekontakt og salg.


2004 - 2006

Indehaver af webshop (Tøj og tilbehør til børn)
Udvikling af koncept og virksomhedsidentitet til webshop. Produktion og design af tøj og tilbehør. Eget værksted med produktion af prototyper. Salg og markedsføring, herunder udarbejdelse af pressemateriale, nyhedsbreve, opsøgende salg, kundepleje mm. Implementering, vedligeholdelse og drift af webshop.

Jeg opnåede støt vækst, en loyal kundekreds og presseomtale og artikler i landsdækkende børne - og forældremagasiner.


1999 - 2004

Underviser på Aarhus Tech (Mediegrafiker uddannelsen)
Fastansat underviser i design- og kommunikationsrelaterede fag med vægt på kreative og metodiske kompetencer, samt diverse grafiske fagområder. Tilrettelæggelse, organisering og beskrivelse af kurser og moduler.


1997-1998

D1 Multimedia ( ... fra dengang CD-rom var hot!)
Projektkoordinator og grafisk designer på informationsprojektet: Minerva - en interaktiv grøn hverdagsguide.

Samarbejde med Vejle Amt om udvikling af en af de allerførste grønne guider – på CD-rom. Guiden blev distribueret i heleTrekantsområdet.


1994 -1996

Modeldesigner og koordinator hos Lego
Byggede og udviklede modeller til Legoland parker og butikker. Koordinator på koncept til et interaktivt Lego univers for de mindste børn. Udstillingen er idag en del af Legoland Winsor.


 

UDDANNELSE

2002

Pædagogikum
Kombineret teoretisk/praktisk læreruddannelse fra Danmarks Erhvervspædagogiske Læreruddannelse.


1993

Arkitekt
Uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole